Cum sa-mi fac un blog de succes in cateva minute

By | September 6, 2015

Titlul este cel care te-a atras din prima clipa pe site-ul nostru, nu-i asa? Inseamna ca ai inteles prima lectie despre un blog de succes, titlul sau! Pana sa te cunoasca lumea ce crezi ca-i va atrage pe site-ul tau? Titlul, garantat. De unde stiu? Pentru ca de cativa ani studiez comportamentul oamenilor in mediul online. Daca titlul i se pare interesant l-ai castigat de musteriu, mai ramane ca si informatia oferita sa fie pe gustul sau si site-ul tau va fi unul de succes.

Cum sa-mi fac un blog de succes in cateva minute

Sa presupunem ca ai vrea sa castigi ceva bani cu blogul, dar inca nu ai experienta, ce faci? Te apuci sa scrii pentru altii, iti faci mana sa zicem asa. Cum te ajuta asta? Pai in primul rand te documentezi ca sa faci articole cat de cat acceptabile, vezi cum scriu altii si iti faci si tu mana. NU ai gasit cui sa-i scrii articole, sa devii un content writer de succes? Atunci hai la noi, in programul de internship. Poate ca nu o sa iei bani multi dar ai sa capeti experienta. DA, am inteles nu te-am convins, cine o sa scrie gratis pentru noi doar ca sa poata apoi sa castige banii?

Daca ai trecut de partea cu copywriting si ai decis sa-ti faci un blog, iti sugerez sa faci doua, unul pe Blogger si unul pe WordPress. Stii de ce? Pentru ca le vei folosi pe urma sa te promovezi, in momentul in care ai sa ai propriul domeniu. Intre timp vezi cum iti merge, citeste lumea, comenteaza? La final am sa-ti vand un pont: daca ti se pare scump 12 sau 13 euro pe an pentru un domeniu poti lua un subdomeniu de la e4Ro.com – te costa in jumatate! Iar cu 12 euro pe an ai si hosting si blog! Suna bine?

Acum imi dau seama ca nu ti-am zis esentialul: ce fel de blog sa-ti faci? Unul de tutoriale, evident! Ii inveti pe alti cum sa faca ceva, sigur va avea succes! NU te baga pe IT, nu e nisa cea mai banoasa, te asigur. Plus ca toti se pricep la asta, numai tu nu prea! De unde stiu? Pai altfel mai citeai articolul asta?

Blog de succes

Cum sa-mi fac un blog de succes in cateva minute