Site-uri de stiri din portofoliul iTzone

By | September 5, 2015

Desi poate am fost prea generosi cand le-am numit site-uri de stiri, o sa facem o lista cu ceea ce avem disponibil in acest moment la aceasta categorie, incepand cu un site de suflet kLumea.Info, unde am incercat sa impartim publicul cititor in doua categorii, cei dispusi sa rada si sa glumeasca alaturi de noi si cei care vor sa fie informati pe diverse teme. Speram noi ca am reusit cate ceva. Ma intreba cineva daca as vinde site-ul, raspunsul este evident DA, pentru ca pana la urma poti incepe cu banii castigati un alt proiect, care bazat pe experienta acumulata poate evolua mai bine.

Site-uri de stiri din portofoliul iTzone

Desi va ziceam de site-ul kLumea cred ca de fapt ar fi trebuit sa incep cu e4Ro.Com – un site cu vechime si cu ceva autoaritate. De ce-l apreciez asa de mult? Pentru ca efectul postarilor este instant – adica acum ai publicat pe site, acum este deja prezent in cautari. Te ajuta asta? Evident, daca vrei sa vada lumea o stire de interes national. Degeaba postezi azi si apare pe pagina 100 dupa o saptamana, nu-i asa?

Ar mai fi de adaugat Ghimpele.Info – un site care in timp sper eu isi va dovedi eficienta, pentru ca nu e chiar usor sa-i intepi pe toti. Alt site interesant mi se pare a fi e-4Com.Info – destul de vechi si cu autoritate. Pe el a fost candva InfoMedia – pe care l-am vandut.

Site-uri mai avem, poate am scapat ceva de la categoria asta, insa chiar imi est egreu sa analizez 800 de site-uri si sa le incadrez corect, dar daca esti interesat, urmareste iTzone si vei gasi oricand ceva care sa iti atraga atentia!

Portofoliu iTzone

Site-uri de stiri din portofoliul iTzone