Site-uri cu filme online si review-uri seriale

By | September 5, 2015

Avem ceva vechime in ceea ce priveste site-urile de filme online si biografie actori romani si straini, asa ca de ce sa nu va facem cunostinta cu ele, poate cateva va plac si va decideti sa le cumparati. Cele mai veci sunt cele doua portaluri e-4TV ce gazduiesc fie filme si seriale online fie biografiile celor mai cunoscuti actori. Separat puteti avea chiar site-ul Actori.Info – un site de suflet si ce mi se pare important, ce poate fi dezvoltat in continuare, neatingand nici macar 10 % din potentialul sau. Iar daca vrei ceva mai interesant, ce poate fi usor transformat intr-o platforma multilingva, alege 4Cinema.Info! In total sapte site-uri pe aceiasi tema, dar totusi diferite.

Site-uri cu filme online si review-uri seriale

Cred eu ca un site pe nisa asta iti prinde bine in portofoliu, pentru ca lumea vrea sa stie cat mai multe despre filme si seriale online, evident atata timp cat sunt distribuite legal. Avem si cateva pagini de FaceBook pe care le poti primi odata cu unul din site-uri, una chiar interesanta daca te ocupi de ea – cea a serialului “Tanar si nelinistit” – cred eu ca pana se va ajunge la episodul 10.000 mai e o paine de mancat! Am avut ghinionul sa pierdem controlul pe Ablog.Ro pentru ceva vreme, acum din pacate site-ul numarul unu legat de serial si-a pierdut autoritatea, insa asa e in tenis, nu castigi mereu, nu-i asa?

Stii ce serial mi-a depasit asteptarile: Puterea destinului, un serial turecesc ce a strans alaturi de site-ul nostru aproape 3.000 de vizitatori unici pe zi, o parte dintre ei fiind si azi alaturi de pagina de FaceBook a serialului. Toate acestea pot fi acum ale tale, daca vrei sa investesti in asa ceva. Nu ai cum sa pierzi in domeniul asta, iar un site cu vechime te poate ajuta chiar si pentru proiectele mai noi la care te gandesti acum.

Filme si seriale online

Site-uri cu filme online si review-uri seriale