FaceBook Marketing

By | December 26, 2013

Buna dragele mele, numele meu este Mihaela si sunt experta in FaceBook Marketing – in cele ce urmeaza va voi explica pe larg ce inseamna aceasta meserie. Evident e vorba de vanzari, si deci evident e vorba despre a castiga bani din aceasta activitate. Sa luam un exemplu clasic pentru doamnele care tin la modul cum arata. Manichiura – cine nu are nevoie de un set pentru manichiura, sau de ce nu de unghii false. Intra in magazin si vezi oferta, apoi continua sa citesti despre afacerile online de pe FaceBook.

Cupio.ro

Ok, sa zicem ca ai intrat in magazin si ai gasit ce-ti trebuie, ai comandat si evident ai platit la sosirea pachetului. Ce faci in continuare? Ei bine, distribui aceasta postare pe pagina ta de FaceBook, sau o distribui unuia din prietenii tai [pritetenele tale], iar in acel moment, daca prietenul tau a cumparat ceva din magazinul Cupio – in cazul de fata, ai primit 5% din valoarea cumparaturilor facute de prietenul tau [sau prietena].

Daca vrei si tu sa castigi intre 5 si 30% din valoarea recomandarilor facute de tine, e suficient sa ne lasi un mesaj, te cautam noi si iti explicam in detaliu despre ce e vorba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *