Laptele de capra

By | November 4, 2013

Astazi am fost contactati de Gogu Ciobanul, care chiar daca pare un fel de gluma, Gogu chiar exista si este numele sau de familie. Dupa ce am citit email-ul primit de la el, am decis sa va impartasim si voua cateva beneficii ale consumului laptelui de capra. Faptul ca produsele din lapte de capra sunt mai scumpe decat cele din lapte de vaca sau oaie cred ca spune ceva.

In primul rand ar trebui sa stiti ca laptele de capra este un antiinflamator natural. In consecinta, daca suferiti de afectiuni inflamatorii ale tubului digestiv, laptele de capra este un remediu natural exceptional. La fel de util este si in cazul celor ce sufera de malabsorbtie, adica au probleme cu absorbitia fierului si a cuprului, laptele de capra fiind un agent metabolic recomandat de medicii nutritionisti in toata lumea.

Continutul de seleniu din laptele de capra fac din acesta un excelent stimul pentru sistemul imunitar. Nu zice nimeni sa consumati lapte de capra exclusiv, insa macar de doua sau trei ori pe luna va recomandam sa consumati laptele sau produsele din lapte de capra.

Daca ceea ce v-am spus pana acum nu este suficient, ar trebui sa stiti ca laptele de capra ar eun continut ridicat de potasiu, ceea ce-l recomanda pentru echilibrarea tensiunii arteriale. Iata doar cateva din zecile de beneficii pe care le aduce consumul de lapte de capra pentru noi, asa ca vom incerca sa va oferim in alte articole cateva idei de retete culinare pe baza de lapte de capra.

Laptele de capra

Laptele de capra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *