Haine de toamna – Black Friday 2013

By | October 29, 2013

Cu siguranta ca cele mai mari cumparaturi online au loc in ziua de Black Friday, care in 2013 va pica peste exact 30 de zile, adica pe data de 29 noiembrie. Vinerea neagra in lumea modei va fi anul acesta ceva ce nu ati mai vazut, zeci de firme anuntand ca vor sa ofere reduceri ce pot ajunge si pana la 80%.

Pana sa apelam la reducerile prilejuite de Black Friday, dar si dupa ce trec zilele de reduceri, va ramane oferta celor de la Fashin Days, care vedeti ca au pentru cei ce cumpara de pe site-ul nostru o reducere de 30%.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti pe FaceBook produsele aflate la reducere, noi te vom anunta de fiecare data cand ceva merita cumparat! Iar daca te gandeai ca atunci cand am zis cele mai mari cumparaturi ne-am referit la gabaritul lor, sa stii ca de fapt era vorba de volumul vanzarilor! Nimic nu se comapra cu goana dupa cumparaturi de Black Friday!

UpDate: desi au trecut deja doi ani suntem mandri ca reusim sa aducem alaturi de noi din ce in ce mai multi cumparatori care alearga dupa reducerile oferite de magazinele afliate site-ului iTzone!

black friday

Haine de toamna – Black Friday 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *