Mai tineti minte Sony-Ericsson K750i

By | April 8, 2020

Nu pot sa cred ca au trecut 13 ani de la prima aparitie a unui iPhone, pe vremea aia – prin 2007, nici nu ma gandeam sa iau asa ceva, era prea scump si nici nu prea stiam ce sa fac cu el. Aveam un super performant Sony-Ericsson K750i, care era un fel de apart foto cu telefon si nu invers. ce poze interesante facea, ce mandru eram ca nu mai trebuie sa iau dupa mine aparatul ala foto, pe care dadusem o gramada de bani la vremea aia. Camera era de doar 2 MP, aparatul meu foto Canon avea parca 5 MP, dar diferenta nu era asa de mare, pentru ca nu prea aveam la ce sa ma uit casa remarc asta.

Mai tineti minte Sony-Ericsson K750i

Batranul meu Sony-Ericsson K750i avea spatiu de stocare de 100 MB, am impresia ca asa ceva este azi inimaginabil. Aparut in 2005, adica cu doar doi ani mai devreme decat primul iPhone, parea o chestie excelenta. Trecusem de la diverse variante de Motorola, Nokia la Sony-Ericsson K750i, intr-o vreme cand totul mergea spre miniaturizare. Azi deja am luat-o in sens invers, adica cu cat mai mare cu atat mai bine!

Asa se face ca primul meu smartphone si singurul de fapt, a fost un Samsung Galaxy S6. Teo a avut doua, desi Samsung-ul A si nu mai stiu cat nu cred ca se pune, avand in vedere ca a costat undeva la 150 de euro. Al doilea a fost un Samsung Galaxy S7, primit de fapt cadou de la Alex, care evident ca are acum ultimul model de Note. Asa e viata asta, am uitat de unde am plecat si unde vrem sa ajungem.

Sony-Ericsson K750i