Noutati de la Xiaomi

By | April 9, 2020

Xiaomi a introdus un aparat de barbierit electric foarte ieftin intr-o carcasa rezistenta la apa

Aparatul de barbierit electric Mijia S300 a primit un design traditional cu trei capete plutitoare. Fiecare dintre ele are o lama dubla – o lama auxiliara ridica peri, iar principala o taie rapid.

Xiaomi ofera un aparat de barbierit electric foarte ieftin intr-o carcasa rezistenta la apa

Compania chineza Xiaomi a prezentat cea mai recenta creatie la un pret extrem de accesibil – aparatul de ras electric Mijia Electric Shaver S300. Noutatea este o versiune mai ieftina a aparatului de ras electric Mijia S500C și costa doar 99 de yuani, adica putin mai mult de 1000 de ruble la ritmul actual.

Aparatul de barbierit electric Mijia S300 a primit un design traditional cu trei capete plutitoare. Fiecare dintre ele are o lama dubla – o lama auxiliara ridica peri, iar principala o taie rapid. Corpul de ras este IPX7 protejat impotriva umiditatii, astfel incat poate fi folosit la duș.

Deoarece dispozitivul este extrem de ieftin, nu exista functii suplimentare, cum ar fi capetele de barbierit interschimbabile sau prezenta unui afișaj care afișeaza starea bateriei. Toate acestea au ramas odata cu cel mai scump aparat de barbierit electric Mijia S500C.

Noutatea a primit doar un simplu LED care se aprinde roșu cand este timpul sa reincarcati brici. Aparatul de ras electric Mijia S300 va scoate la vanzare maine, 9 aprilie. Iar a doua zi, Xiaomi a introdus ceasuri inteligente intr-o cutie metalica cu o autonomie de 30 de zile și la un pret mai mic de 25 euro.