Promovarea online pe timp de carantina

By | April 2, 2020

Odata cu carantia au venit si noi provocari pentru oamenii de afaceri, antreprenorii romani [ si nu numai ]. Majoritatea afacerilor s-au mutat in mediul online, iar pentru asta ai nevoie de promovare. Evident ca poti incerca diverse metode pe cont propriu, de exemplu publicarea la infinit pe grupuri, doar ca exista un mic inconvenient: aprobarea postarilor. Multi administratori de grupuri nu stiu ca tu nu vrei profit, tu vrei doar sa ajuti oamenii [ sa ajunga la tine, sa cumpere produsele sau serviciile tale ]. Asa sunt ei, administratorii – mai grei de cap. Dar poti face cumva sa-ti fie bine si tie. Sa cumperi publicitate.

Promovarea online pe timp de carantina

Ca sa cumperi publicitate poti apela la Google, FaceBook, etc. Te costa cam 1 euro/1000 de afisari. Un calcul simplu arata ca ar trebui sa dai 100 de euro la 100 de mii de afisari. Pe zi, evident. Sau poti sa ne scrii noua pe pagina de contact, lasi la website adresa profilului tau de FaceBook si te contactam noi! Poti incepe de la 100 de euro/luna, pana in decembrie e timp suficient ca sa vezi ca te putem ajuta cu adevarat.

Ai nevoie de un site? Nu e nicio problema, il realizam noi cu minim 250 de euro in cateva zile [ doua sau trei, depinde de complexitatea sa ]. Unde te putem promova? In general in Germania si Elvetia, Irlanda dar si pe site-urile diasporei romanesti din Italia, Spania, Belgia, Olanda, etc. Practic ajungem la peste 500.000 de romani in fiecare luna. Asta fara sa-i agasam cu zeci de postari inutile de altfel, pentru ca in general nu prea e interesata lumea de astfel de postari repetitive, pe care le vezi pe toate grupurile.

Avem solutii pentru cei care ofera locuri de munca, vand diverse lucruri, etc. Suntem in domeniu de peste 15 ani, iar in ultimii cinci ne-am sepcializat pe diaspora. Alatura-te unei echipe de specialisti, care au ca scop promovarea ta. Pentru ca daca tie iti merge bine, ne merge si noua! Deci ai inteles? Rubrica contact, la website treci adresa profilului de FaceBook si te contacteaza unul dintre oamenii nostri. Daca ne spui si ce anume ai nevoie sa promovezi, cu atat mai bine.