Pareri sistem de operare Endless

By | October 17, 2018

Am ajuns sa ma intreb si eu daca merita sau nu sa pun sistemul de operare Endless OS la mine pe laptop – de fapt vine instalat, eu doar sa-l folosesc. Evident ca si Endless OS este bazat pe Linux, este gratuit – desi am vazut si variante cu bani, dar am gasit si informatii ca va trebui sa platesti ceva daca vei sa-l folosesti. Visam ca o vreme merg fara Windows 10 OEM instalat pe laptop, dar se pare ca am visat degeaba. Nimic nu e gratis pe lumea asta, n ici macar reducerile de la Altex! Mai am o ora sa ma conving ca nu gresesc legat de magazinul cu cel mai mic pret din Romania!

Pareri sistem de operare Endless

Chiar ma intrebam cum returnezi o comanda la Altex, sau cum refuzi sa mai primesti o comanda daca s-a depasit termenul de trei zile pentru livrare. Mai exact cum anulezi o comanda la Altex, daca e vina lor ca nu a sosit coletul la timp [ mai ales ca tot ei au firma de curierat intern ]. Ce legatura este intre asta si sistemul de operare Endless? Pai rabdarea mea e la srasit, nu fara sfarist cum se numeste sistemul de operare gratuit – sau NU.

Cand platesc pentru instalare si configurare Endless OS, cat costa si restul povestilor nu stiu azi, pentru ca asa cum ziceam, nu a sosit comanda de la Altex nici a treia zi – la noi e o chestie unde zice maxim n’spe zile si aproape mereu maximul nu are minim. Asa am ajuns sa scriu trei articole in cateva zile pe un site de IT. Pe site-ul celor de la Asus cica merge doar pe PC/laptop non-OS! Am auzit ca exista si un sistem de operare Chrome, as zice eu marfa – depinde de costuri. Pe site-ul celor de la Asus zic ca nu mai ai de dat bani, altii te contrazic. Hai ca vad eu maine, poimaine sau cad o fi sa fie! Problema mea este ce fac dac anu vin laptopurile si eu nu am comandat inca la eMag?

Sistem de operare Endless

Păreri sistem de operare Endless