Samsung Galaxy Note 10 Plus full Review

By | March 4, 2020

Azi a venit Alex acasa din Dubai cu al sau Samsung Galaxy Note 10 Plus in buzunar. Da, el este mai tanar si evident isi permite sa ia un telefon de 1000 de euro. Asa ca am facut si eu un fel de unboxing, adica l-am pus in cutie si apoi m-am jucat cu el. La cat este de mare ma asteptam sa fie mai greu, insa fiind foarte subtire, cu finisaje premium, cantareste doar 196 g, fata de 138 g cat cantareste vechiul meu Galaxy S6. Dar are o diagonala a ecranului de 6,8″, adica este enorm fata de doar 5,1″ la anticul S6. In schimb pozele sunt ireal de bune, ca o gluma am sa va zic ca am pus la vanzare o canapea fotografiata in lumina slaba cu Note 10 Plus. Ei bine, cand au venit sa o ridice au zis ca in poza arata mai bine ca in realitate!

Samsung Galaxy Note 10 Plus full Review

Sincer sa fiu, eu nu as da o caruta de bani pe acest telefon din mai multe motive, insa am sa incep cu ceva care-mi place, folderul securizat. Camera foto este exceptionala, ai spatiu de stocare cat vrei, iar varianta Note 10 plus este net superioara cavariantei simple. Totusi nu est enici pe departe numarul 1 in materie de telefoane inteligente, dar este fara indoiala in TOP 10 telefoane mobile si in 2020, pana acum – sa vedem cu ce vine din urma Apple si rivalii Samsung.

La capitolul finisaje sta bine, arata bine si se misca destul de bine. Insa daca adaugi aplicatii si widdget-uri ai putea avea surprize, parerea mea este ca nu a fost testa suficient si s-au grabit cu lansarea din 2019. Probabil ca ar fi interesant sa vezi si testul facut de Buhnici, el este azi cel care da tonul la astfel de review-uri. Cei 12 GB de memorie RAM ar trebui sa faca minuni, iar procesorul Octa-core  nu are cum sa nu te ajute indiferent ce ai de gand sa faci cu el.

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus full Review