Site-uri generale din portofoliul iTzone

By | September 10, 2015

Precum stiti cu totii, reclama este sufletul comertului, asa ca nu aveam cum sa nu ne laudam si noi cu portalul e4Ro.com cu PR 2 si PA, PD > 30 care inca se mentine in topul preferintelor datorita indexarii rapide – instantaneu as putea zice.  Un beneficiu pentru noi deoarece evident ca atunci cand vrei un impact rapid al unui articol postat pe internet, degeaba el este indexat peste 3 zile, nu-i asa? Daca adaugam si site-ul kLumea.Info citit de numerosi romani si moldoveni satui de stiri “conventionale” zic eu ca v-am dat o idee despre publicitate.

Site-uri generale din portofoliul iTzone

Un site la care tinem mult este Ghimpele.Info – cred ca numele spune totul, iar pentru cei ce au nevoie de a promova servicii home-deco, avem site-ul Mobila.4-Md.Info si evident Casa-Mea.Info. Cred ca pentru moment ajung cinci site-uri, mai multe gasiti evident pe site-ul nostru la rubrica proiecte iTzone. Unele dintre site-urile noastre au ceva vechime, altele sunt chiar cunoscute de un public destul de larg, deci daca aveti nevoie de noi, folositi fara retinere rubrica de contact.

Acum o super oferta pentru firmele ce au nevoie de publicitate in Germania, Austria, Irlanda, UK, Belgia, Olanda, Italia sau Suedia – ca sa enumeram doar o mica parte din sit-urile diasporei cu care lucram in acest moment – un pret mic ( de doar 10 euro/luna ) pentru un beneficiu mult mai mare!

Pana la urma a dispune de peste 40 de domenii puse iTzone in slujba clientilor sai nu este tocmai un lucru minor, de neluat in seama, nu-i asa?  Unele sunt nisate pe domeniii precum cel juridic, altele sunt doar site-uri cu jocuri sau filme, insa toate au o calitate – continut unic scris de noi sau de catre colaboratorii nostri.

La final va amintim de site-urile de anunturi si cele de oferte locuri de munca, cine stie poate va este necesar sa stiti si aceasta informatie. Mai multe detalii in curand.

Publicitate iTzone

Site-uri generale din portofoliul iTzone