Site-uri gazguite la Godaddy

By | September 8, 2015

Multa lume foloseste Godaddy pentru a cumpara domenii, noi insa am incercat sa vedem si cum merge partea de hosting de la Godaddy, am facut un experiment in care am utilzat maximul de baze de date disponibile intr-un cont cu valoarea cea mai mica. Am plecat cu portalul i4Jobs.Net si am adaugat un site de stiri, 4Prahova.info cu trafic destul de mic. Tot la categoria stiri locale pe acelasi hosting am pus si Tulcea.Info – alt site cu trafic destul de mic si articole putine.

Site-uri gazguite la Godaddy

Dintr-un total de 25 de site-uri gazduite la Godaddy sunt si cateva cu trafic mai mare, cum ar fi portalul diasporei din Germania sau UK. Pe langa acestea mai avem un site dedicat constructiilor, gradinaritului si home-deco: casa-mea.Info pe care speram sa-l vindem in curand, scopul deschiderii sale fiind vanzarea unei case proprietate personala.

Am mai pus si un site interresant, Ghimpele.Info pe care va invitam sa-l cititi si sa ne lasati un scurt review, in ideea de a imbunatati calitatea micului site de informatii mai picante.

La final amintim ca pe langa blogul nostru de inceput, e4Ro – mai avem si un portal al romanilor din Canada, i-Canada.Info este adresa site-ului si suntem chiar bucurosi ca acesta imnpreuna cu pagina si grupul de pe FaceBook au ajutat zeci de persoane sa-si completeze dosarele pentru a emigra in Canada. Deci in total ar fi 25 de site-uri, dintre care domanii 11, restul pana la 25 fiind subdomenii. Probabil ca pe cateva le vom muta pe unul din cele doua conturi de reseller pe care le detinem la ClausWeb. Momentan avem sapte firme cu care colaboram pentru hosting, probabil ca vom ramane la maxim 3, adica trei IP-uri pentru domeniile pe care le detinem, in speranta ca vom reusi evident sa vindem cel putin jumatate din ele.

Ghimpele Info

Ghimpele Info – un site (incomo)d