Userii din Cambogia si Asia ataca paginile FaceBook

By | November 8, 2015

Nu stiu de ce fenomenul a luat ata de mare amploare, zilnic ma vad nevoit sa blochez accesul la paginile de FaceBook pentru zeci de useri din Cambogia sau alte state din Asia. Nu mai zic de grupuri, unde se inregistreaza si posteaza orice, numai s anu-ti mearga bine. Nu stiu daca exista o metoda de a bloca anumiti useri sa se inscrie ingrupuri sau sa posteze pe paginile de FaceBook, dar ar trebui facut ceva ca sa scapam de invaviza lor.

Userii din Cambogia si Asia ataca paginile FaceBook

Cum nu am gasit nicio metoda de a bloca accesul pe FaceBook pentru anumite tari, nu ne ramne decat sa blocam user cu user. Mai ciudate sunt insa postarile ce apar sub acceptul unui user in grup. Nu am inteles de ce desi aceste acceptari nu apar in lista de postari, unii reusesc sa posteze – cu ajutorul unui soft, evident – exact acolo. Si nu posteaza una, doua sau trei chestii, ci sute. Ai de sters o zi, chiar daca l-ai dat afara din grup si l-ai blocat. Ar trebui sa existe optiunea cand stergi un comentariu, sa le stergi pe toate, imediat ce l-ai exclus pe user din grup.

Daca stiti voi astfel de metode de a bloca astfel de useri, nu ezitati sa ne spuneti, cu cat aflam mai multe despre cum sa folosim FaceBook-ul mai eficient, cu atat ne este mai bine tuturor! Folositi meniul de sus, rubrica Contact pentru a lua legatura cu noi!

iTzone pe Facebook