ClubSeo.Info si iTzone sunt acum parteneri

By | October 27, 2015

Avem o veste buna pentru voi, ClubSeo.Info si iTzone sunt acum parteneri si sunt gata sa va ajute sa va dezvoltati afacerea, trebuie doar sa ne scrieti si sa ne spuneti cateva cuvinte despre afacerea voastra – indiferent ca este una online sau o afacere conventionala. Suntem prezenti in mediul online de peste 10 ani, avem o experienta bogata in promovarea online si suntem mereu deschisi colaborarii fructuoase cu noi clienti. Nu practicam preturi mari, suntem mereu atenti la ceea ce-si doresc clientii si venim cu sfaturi si idei novatoare atunci cand clientii nostri o cer.

ClubSeo.Info si iTzone sunt acum parteneri

Am ales sa colaboram cu cei de la ClubSEO.Info pentru ca daca vrei sa promovezi eficient ceva este nevoie pe langa cunostinte solide in domeniul acesta, de persoane specializate pe diverse nise de promovare. Doua echipe fac mereu mai mult decat una singura, cel putin daca acceptam ca fiecare are resurse de care ai nevoie in promovare si ca este mai ieftin sa folosesti ceva deja functional decat sa pui singur bazele unui intreg esafodaj de resurse.

Pentru a te promova eficient ai nevoie de content writeri cu experienta, ai nevoie de specialisti in Social Media si de alte resurse care costa bani. Faptul ca acum suntem doua echipe care lucreaza pentru tine, dar nu esti afectat material – sau pe intelesul tuturor, nu platesti in plus – este zic eu principalul atu al acestei colaborari.

Deci hai sa incepem imprenuna munca de promovare, tu ne spui ce anume vrei sa faci, noi iti dam solutia. O implementezi singur sau cu ajutorul nostru, tu decizi!

Content-writer-iTzone