Cum amenajam platoul cand avem musafiri

By | February 15, 2014

Iata o problema pentru cei ce au mai rar sau mai des prilejul de a gati pentru musafiri. Desi nu sunt adeptul fripturilor cu sos de ananas, o sa va prezit mai jos un platou usor de realizat, pentru zilele in care trebuie sa faceti ornameltele platourilor pentru musafirii vostri. Nu se stie nicodata cand ai nevoie de cateva idei despre cum ne ornam farfuria sau platoul, asa ca va invitam pe FaceBook, la Ro.Bucatar sa postati pentru cititorii nostri poze personale cu idei de ornamente pentru farfurii.

Precum ati vazut am facut o prima incercare de a avea o galerie cu ornamente de farfurii, insa cu siguranta se poate mai mult. uin mod evident ca puteti renunta la fructe si incercati cu legume, maslinele sunt excelente si pentru ornament dar si pentru a da gust si savoare unui aperitiv.

Ce putem adauga la un asfel de platou pe post de ornament este mararul, patrunjelul si evident salata verde. Acestea vor da un miros placut, un aspect extraordinar si vor asigura un gust rafinat aperitivelor din platoul dumneavoastra.

Idei de ornat platoul cu aperitive

Aici vine partea unde interveniti dumneavoastra cititorii, deci va trebui sa dati idei personale depsre cum ornam cat mai frumos, dar si mai sanatos un platou de aperitive. Platoul din imagine propune doar sunca de Praga [ de la Matache macelarul daca se poate ] si cascaval. Dar ideile tale pot fi de 10 ori mai interesante, asa ca le asteptam cu drag!

Amenajare platou

Idei de ornat platoul cu aperitive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *