Cum poti purta altfel costumul de baie?

By | July 3, 2013

Chiar daca un costum de baie se foloseste inainte de toate la plaja, la mare, la soare, fashionistele mai au şi alte idei. Costum de baie bustiera sau tip bandeau…  il poti purta si altfel!


Versiune transparenta

Transparenta este o tendinta aparte in acest sezon. Fie ca vorbim de un top cu panza transparenta sau de o fusta, iti poti dezvalui subtil o parte a corpului. Poti incerca asta si prin intermediul costumului de baie. Evident, nu iti vei dezvalui partile intime ci iti vei arata bikinii sexy chiar daca esti imbracata. Ideea este simpla – alege un top lejer si transparent care iti va permite sa iti expui costumul de baie toata ziua. Seara poti opta pentru un top transparent negru.

Versiune top cropped

Cum poti purta altfel costumul de baie? Cu un top cropped! Ideal pentru o dimineata la plaja si pentru un beach party dupa-amiaza. Nu va mai trebui sa te schimbi. Il poti purta chiar si cu o fusta cu talie inalta si cu pantofi mai eleganţi seara. Nu uita ca vacanta este sinonima cu libertate.

Versiune bustiera

Atunci cand iti cumperi un costum de baie foarte trendy sau foarte elegant, parca ai vrea sa il porţi toata ziua, nu-i asa? Il poti purta in maniera originala. Poarta alaturi de costumul tau de baie intr-o singura piesa o pereche de pantaloni din in si niste sandale cu platforma. Vei arata ca si o veritabila lady. O capelina va completa ansamblul.

Moda costume de baie

Moda costume de baie 1920

In vara asta, pregateste-te sa atragi toate privirile cu ajutorul costumului de baie ales! Vei fi cea mai frumoasa sirena de pe plaja!

Patcas Anca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *