Dieta cu oua

By | June 4, 2013

Am zis noi ca pe un site dedicat in intregime mancarurilor gustoase, o dieta cu oua o sa atraga atentia cu siguranata, caci sunt suficiente motive care sa te determine sa nu uiti oul din reta ta saptamanala. Nu vom uita desigur rubriga de ornamente, pentru ca asa cum am promis, nu vom uita pe nimeni dintre cei care ne-au trimis poze.

Va intrebati de ce am pus titlul dieta cu oua, ei bine da, nu est enici o pacaleala, studiile arata ca o dieta cu oua, te ajuta sa slabesti. Si desi slabesti, fiind un aliment bogat in proteine, vei avea tot timpul senzatia ca esti satul. Insa nu exagerati, nu mergem pe principiul mai multe oua, mai multe kilograme jos.

In poza aveti doar una din variantele de a orna cu oua un platou, iar cum se stie ca salata de boeuf  este regina meselor frumos ornate, vom avea chiar azi o reteta de salata de boeuf  si evident cateva exemple de ornamentare a mesei.

Ouale sunt indicat estudentilor si elevilor, studile au demonstrat ca ouale mancate de dimineata te ajuta sa te concentrezi mai bine, dar si sa asimilezi rapid informatiile primite.

Luteina si zeaxantina sunt doi antioxidanti ce se gasesc in galbenusul de ou, acestia avand un rol deosebit in protejarea ochilor de efectul razelor ultraviolete.

Dar galbenusul mai contine si colina, o substanta care ajuta la dezvoltarea creierului, prin urmare aveti deja cateva motive care sa va determine sa nu uitati sa mancati oua, unul dintre cele mai folositoare alimente, si culmea, pe care ne putem permite sa-l cumparam, chiar si de la tarani (daca nu macar de la Super Market).

Ornamente din oua

Ornamente din oua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *