Cum pregatim urs cu omleta

By | June 3, 2013

Ati auzit cu totiipovesti vanatoresti, insa putini au avut ocazia sa serveasca la micul dejun un urulet cu omleta, de aceea am decis sa va dezvalui cea mai celebra reteta a mea, din categoria retete vanatoresti de amatori. Si cum nici macar nu ma duce capul de unde sa cumpar carne de urs, dar mereu am in casa macar o punga cu orez, iata reteta in care veti invata cum sa (pre)gatim urs cu omleta!

Deci ingrediente de care avem nevoie pentru a face cea mai gustoasa reteta vanatoreasca: doua trei oua, putin cascaval (eu prefer gata feliat) verdeata si evident orez. Va intrebati unde este carnea de urs? In padure, caci de aia nu are ursul coada, ca nu l-am prins eu inainte sa il pregatesc.

Sa nu mai zic ca era vorba de micul dejun, deci fara carne! Nelipsita maslina, din care ca de obicei folosim foarte putin, facem economie, dar oricum ce nu folosim, mancam inainte sa se aseze familia la masa!

Cum pregatiti orezul cred ca stiti, nu uitati sa-l spalati bine in 5-6 ape, la chiuveta sub jet. Cum obtinem culoarea maronie, ei bine am sa va spun secretul in alta reteta, caci altfel cu siguranta nu veti mai trece pe aici.

Sper ca poza este destul de mare ca sa intelegeti ce aveti de pregatit, iar dac anu aflati secretul orezului, faceti un urs polar, caci oricum el este cel mai mare mamifer carnivor terestru din lume! La fel cum si pofta mea este cea mai mare, fiind cel mai pofticios roman, dar si cel care va face sa radeti in saptamana aceatsa, cand am primit de la sefi ordin sa gatesc pentru cititori, pentru familie si pentru colegii de serviciu.

Ce sa zic? Nu mai am idei ce feluri de mancare sa pregatesc pentru masa de seara. Aveti voi? Pofta buna si sa ne revedem la urmatorul meniu online!

Platou cu urs si omleta

Platou cu urs si omleta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *